Ons team bestaat uit Jeannie en Ilona wij zijn moeder en dochter.

Wij hebben onze droom op 09-09-1999 opgestart en we vangen met veel liefde jullie kinderen op. Onze groep wordt op dit moment door 2 leidsters verzorgd:    Jeannie + Ilona (moeder & dochter) en eventueel een stagiaire. We werken met kind-leidster ratio.

Wij zijn professioneel met de nodige diploma’s & cursussen en kinder-ehbo/bhv en zeer gemotiveerd om met uw kind(eren) te werken. Wij doen ons uiterste best om onze kwaliteit zo hoog mogelijk te maken. We vinden het belangrijk dat het kind een kind mag zijn, in een  veilig en een  vertrouwde omgeving. We leren de kinderen zoveel mogelijk op spelende wijze.


Wij voldoen aan alle eisen van de GGD (vggm) + brandweer en van de Wet Kinderopvang W.B.K. Hier kunt u het inspectierapport van ons inzien.

Onze locatie is klein/luxe en knus met alle gemakken voorzien, een klimaat ventilatie voor warme dagen maar ook voor schone/verse lucht, en een vloerverwarming zodat de kleintjes ook lekker op de grond kunnen spelen onder onze toezicht. Hygiëne vinden we heel belangrijk daarom gebruiken we schoenbeschermers  en de kinderen mogen de schoenen uit


All -inclusief prijs * 7,10 per uur!!!!


home wie zijn wij informatie contact + route inschrijfformulier

* excl. babyvoeding